Medisch Pedicurecentrum Weert

Behandelingen

Wij bieden professionaliteit zoals u die mag verwachten van een medisch pedicure. Na een gedegen anamnese (vraaggesprek met relevante bijzonderheden) en een voet- en nagelonderzoek wordt de conditie van uw voetstand, huid en nagels besproken. Indien nodig kunnen er blauwdrukken van uw voeten gemaakt, uw voeten kunnen worden opgemeten en de schoenen worden besproken. Aansluitend worden uw voeten uitstekend verzorgd. Daarbij kunt u denken aan het knippen en fraisen van uw nagels, het behandelen van ingroeiende nagels, het verzorgen van de nagelomgeving en het verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Dit gebeurt hygiënisch, vakkundig en pijnloos. Indien nodig, wordt u doorverwezen naar de (sport)podotherapeut of de huisarts. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed met u. In alle gevallen zullen wij zoveel mogelijk praktische adviezen geven ten aanzien van goede voetzorg, schoenen en belasting. Het naleven hiervan is natuurlijk uw eigen verantwoordelijkheid.

De medisch pedicure is gespecialiseerd in alle risicovoeten, het plaatsen van nagelbeugels, het repareren van nagels, het maken van teenstukjes (ortheses) en het aanbrengen van drukverdelend materiaal op de voet.

N.B. Wij doen geen cosmetische voetzorg, daarvoor verwijzen we u graag naar collega's cosmetische pedicures. 

Medisch Pedicurecentrum Weert biedt u bovendien specialistische voetzorg op het gebied van:

(Klik erop voor meer info en/of foto's)

 

 

Contact

Medisch Pedicurecentrum Weert
- Maaseikerweg 45, 6005 AA  Weert
- St. Willibrordusstraat 10, 6031 CZ Nederweert

T: 0495 - 55 19 21 
E:

Kvk: 88535517
AGB-code: 96096189 (ivm eventuele vergoedingen door uw ziekenkostenverzekering)

Aangesloten bij

ProVoet - Brancheorganisatie voor de pedicure

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website? Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.

­