Medisch Pedicurecentrum Weert

Behandelingen

 

Wat voor behandelingen zijn er mogelijk in Medisch Pedicurecentrum Weert? In onze praktijken hebben wij de beste apparatuur en inrichting om prettig en professioneel ons werk te doen. Wij bieden professionaliteit zoals u die mag verwachten van een medisch pedicure.  Na een gedegen anamnese (vraaggesprek met relevante bijzonderheden) en een voet- en nagelonderzoek wordt de conditie van uw voetstand, huid en nagels besproken. Soms worden er blauwdrukken van uw voeten gemaakt.  De voeten kunnen worden opgemeten en de schoenen worden besproken. Aansluitend worden uw voeten uitstekend verzorgd. Daarbij kunt u denken aan  het slijpen en knippen van nagels, het behandelen van ingroeiende nagels, het verzorgen van de nagelomgeving en het verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Dit gebeurt hygiënisch, vakkundig en pijnloos. Indien nodig, wordt u doorverwezen naar de (sport)podotherapeut of de huisarts. Dit gebeurt altijd in goed overleg met de cliënt. In alle gevallen zullen wij zoveel mogelijk praktische adviezen geven ten aanzien van goede voetzorg, schoenen en belasting. Het naleven hiervan is natuurlijk uw eigen verantwoordelijkheid.

De medisch pedicure is verder gespecialiseerd in alle risicovoeten, het plaatsen van nagelbeugels, het repareren van nagels, het maken van teenstukjes (ortheses) en het aanbrengen van drukverdelend materiaal op de voet.

 

Medisch Pedicurecentrum Weert biedt u bovendien specialistische voetzorg op het gebied van:

(Klik erop voor meer info en/of foto's)

 

 

Contact

Medisch Pedicurecentrum Weert

Maaseikerweg 45

6005 AA  Weert

T: 0495 55 19 21

M: 06 48 67 39 67

E:

Wij zijn dagelijks van 9-12 uur bereikbaar

Aangesloten bij

ProVoet - Brancheorganisatie voor de pedicure

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website? Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.

­