Medisch Pedicurecentrum Weert

 

Wie werken bij Medisch Pedicurecentrum Weert?

Medisch Pedicurecentrum Weert is op 1 augustus 2011 opgericht door Toos Mennen- van den Kerkhof. Met haar achtergrond als medisch secretaresse en doktersassistente, behaalde Toos in 1986 haar diploma pedicure.
In 2007 kreeg ze een van de allereerste diploma's Medisch Pedicure uitgereikt. Daarnaast heeft Toos de specialisatie Medisch Pedicure Sport gevolgd.  
Toos is altijd actief geweest als docent voor diverse pedicureopleidingen, waaronder een eigen particulier opleidingscentrum voor pedicures en medisch pedicures. Ze heeft als auteur diverse studieboeken geschreven (waaronder "Likdoorns",  “Nagels” en "Risicovoeten" ) en publiceert regelmatig vakgerichte artikelen in het tijdschrift voor voetverzorging Podopost.
Toos is een begrip in de pedicurewereld en veel studenten zijn bij haar begonnen. Een kei in haar vak en met een enorm groot hart voor al haar clienten.  

Sinds 2023 is Medisch Pedicurecentrum Weert overgenomen door Inge Kanters en Florian de Wit. Zij nemen de de dagelijkse praktijkvoering en ondernemerschap over van Toos. Hierdoor kan Toos zich eindelijk weer richten op de dingen die zij toch wel het allerleukste vind: mensen behandelen en begeleiden van stagiaires. 

Onze collega's: 
- Toos Mennen
- Elle Michiels
- Jill Timmermans
- Saskia Outmaijer
- Hanneke Claessen
- Miriam Raemakers
- Marga Bongers

Helaas werken wij niet ambulant, daar is onze praktijk niet op ingericht.
We werken samen met lokale ambulante pedicures die op aanvraag benaderd zullen worden, maar uitsluitend indien iemand in geen geval de praktijk kan bezoeken.
 
Binnen onze praktijk zult u regelmatig stagiaires tegenkomen. Er is ons veel aan gelegen om vakmensen vakkundig te begeleiden tijdens hun studie. Medisch Pedicurecentrum Weert is een gecertificeerd leerbedrijf. 
 
Als collega's zullen wij elkaar altijd vervangen tijdens vakantie of ziekte en tevens roepen wij elkaars hulp in indien dit nodig is bij bijvoorbeeld een moeilijk te behandelen voetprobleem. Tenslotte weten twee méér dan één!

Contact

Medisch Pedicurecentrum Weert
- Maaseikerweg 45, 6005 AA  Weert
- St. Willibrordusstraat 10, 6031 CZ Nederweert

T: 0495 - 55 19 21 
E:

Kvk: 88535517
AGB-code: 96096189 (ivm eventuele vergoedingen door uw ziekenkostenverzekering)

Aangesloten bij

ProVoet - Brancheorganisatie voor de pedicure

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website? Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.

­