Medisch Pedicurecentrum Weert

 

Wie werken bij Medisch Pedicurecentrum Weert?

 

Mijn naam is Toos Mennen-van den Kerkhof en ik ben de eigenaar van Medischpedicurecentrum Weert. Ik ben geboren in Weert in 1959.
Na het afronden van mijn VWO-opleiding heb ik ongeveer twaalf jaar gewerkt als gediplomeerd medisch secretaresse en doktersassistente in het ziekenhuis en in diverse huisartsenpraktijken.
 
Ik haalde in 1986 mijn pedicurediploma en startte een pedicurepraktijk aan huis. In de jaren die volgden heb ik vrijwel alle bij- en nascholingen op pedicurevlak gevolgd en mij bekwaamd in vele technieken. In 2007 kreeg ik tegelijk met een andere pedicure als eerste in Nederland het diploma medisch pedicure uitgereikt.
 
Vanaf 1988 werkte ik tevens als docent op een particulier opleidingsinstituut voor pedicures. In 2004 startte ik samen met een collega een zelfstandig particuliere opleidingscentrum voor pedicures en medisch pedicures te Heeze. Hiermee ben ik gestopt om de droom van een medisch pedicurecentrum in meerdere gezondheidscentra te verwezenlijken.
Ik was jarenlang werkzaam als praktijk-examinator en ik ben actief in diverse commissies van de landelijke branche organisatie ProVoet.
Als auteur draag ik bij aan de professionalisering van het pedicurevak door het schrijven van drie studieboeken getiteld "Likdoorns",  “Nagels” en "Risicovoeten" . Daarnaast publiceer ik regelmatig vakgerichte artikelen in het tijdschrift voor voetverzorging Podopost.  Een volgende, zeer gewenste stap in mijn carrière was de opening van het Medisch Pedicurecentrum Weert in het Gezondheidscentrum aan de Maaseikerweg 45 te Weert op 1 augustus 2011, om vervolgens per1 februari ook in het nieuwe Gezondheidshuys aan de Oudenakkerstraat 63 te starten en per 1-1-2015 in Gezondheidscentrum de Basis aan de Noordkade 2. 
 
In het Medisch Pedicurecentrum Weert zullen Elle Michiels, Maria Nijnens, Ingrid Janssen, Saskia Outmaijer en Kitty Neervens de praktijk versterken.
 
Elle Michiels is gediplomeerd Medisch Pedicure. Als medewerkster sinds het eerste uur beschikt zij over ruime ervaring bij o.a. risicovoeten en nagelproblemen.   Zij werkt op woensdag op de Maaseikerweg en op maandag op de Noordkade. Ze is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Medisch Pedicures van Procert. 
 
Maria Nijnens is gediplomeerd Medisch Pedicure. Zij heeft tijdens haar stage bij Medisch Pedicurecentrum Weert veel ervaring opgedaan en is sinds begin 2015 werkzaam als zelfstandig pedicure in het centrum op de Noordkade. Maria is in het bezit van het SCAS- erkende diploma Medisch Sportpedicure en neemt deel in het oncologisch team Weert. Ook zij is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Medisch Pedicures van Procert. 
 
Saskia Outmaijer werkt op de vrijdagen op de Maaseikerweg als Medisch Pedicure en heeft 25 jaar ervaring in dit werk en specialist op het gebied van ingroeiende nagels. Saskia is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Medisch Pedicures van ProCert
 
Ingrid Janssen kan voor het ambulante pedicurewerk zorgen.  Uitsluitend op aanvraag in situaties waarin dit noodzakelijk is. Zij doet momenteel de opleiding tot Voetreflex- therapeut.
 
Kitty Neervens is medisch pedicure i.o. en werkt op donderdag op de Noordkade. 
 
Ook zullen er regelmatig stagiaires in onze praktijken werkzaam zijn. Er is ons veel aan gelegen om vakmensen vakkundig te begeleiden tijdens hun studie. Medisch Pedicurecentrum Weert is een gecertificeerd leerbedrijf. 
 
Als collega's zullen wij elkaar altijd vervangen tijdens vakantie of ziekte en tevens roepen wij elkaars hulp in indien dit nodig is bij bijvoorbeeld een moeilijk te behandelen voetprobleem. Tenslotte weten twee méér dan één!
 

 

Contact

Medisch Pedicurecentrum Weert

Maaseikerweg 45

6005 AA  Weert

T: 0495 55 19 21

M: 06 48 67 39 67

E:

Wij zijn dagelijks van 9-12 uur bereikbaar

Aangesloten bij

ProVoet - Brancheorganisatie voor de pedicure

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website? Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.

­